Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πλάνα του Hideo Kojima για το 2022 περιλαμβάνουν video, radio και ένα ριζοσπαστικό project

*
Ο Hideo Kojima έδωσε ένα στίγμα του τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον ίδιο για το 2022 και οι δηλώσεις του συζητήθηκαν αρκετά, όπως αναμενόταν. Ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε πως φέτος θέλει να πειραματιστεί σε επίπεδο video, radio και ενός ριζοσπαστικού project, ενώ αναφέρθηκε και στο cloud gaming. Αρχικά, ευχαρίστησε τους fans της εταιρείας του, μιας και το 2021 ήταν δύσκολη χρονιά και όλοι δούλεψαν εν μέσω πανδημίας για να ρίξουν στην κυκλοφορία το Death Stranding Director’s Cut και να συνεχίσουν στα υπόλοιπα projects του studio.



Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για φέτος, ο Kojima σημείωσε πως θέλει να πειραματιστεί με ένα ριζοσπαστικό project, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα του που ασχολείται με το video και ανέφερε και ένα ραδιοφωνικό project.



Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Famitsu ο Kojima σημείωσε ακόμη πως θέλει η ομάδα του να επιστρέψει φέτος σε προ-κορονοϊού ρυθμούς και πως θέλει η Kojima Productions να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά σε ένα διαφορετικό μέσο από τα games. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο cloud gaming σημειώνοντας πως το θεωρεί μια σημαντική αλλαγή για τη βιομηχανία: «Οι αλλαγές στο πως προσφέρονται τα games θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στα ίδια τα projects και στο οικονομικό κομμάτι. Θα έχουμε μπροστά μας μια αλλαγή που θα είναι εμφανής». Τέλος, σημείωσε πως παρά το ότι τον Αύγουστο κλείνει τα 58 του, θα συνεχίσει να είναι δημιουργικός μέχρι να τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*